Jag vill döda

Just nu är jag sååååå arg att jag vill döda en oskyldig myra. Jag bestämde mig för att försöka och göra mitt bästa i skrivtävlingen och kämpar mig upp till 1700 ord. Jag var nöjd med varenda mening jag skrivit och blev stolt över min text. 
 
Då upptäcker jag att man inte ska skriva minst 2500 ord, utan TECKEN! Förstår ni? Jag ångrar inte det jag skrev för det gjorde jag ändå för min egen skull men nu har jag bliviit tvungen att ta bort alla mina formuleringar till kortare meningar och ta bort flera tjocka stycken. Nu är det inte alls sammanhängande och inte ens författaren själv gillar det, vem kommer gilla det då? 
 
Peppa upp mig. Ska tänka lite på fina klänningar så blir jag nog glad. 
 
 
Update: Det här suger, suger på riktigt. Nu upptäckte jag också att dom tydligen räknar mellanslag också????? Vill dom att min text ska vara tre meningar lång? Nu ger jag upp

Favoritsaker

Äta 
Sova
Umgås med människor jag älskar
Umgås med människor jag älskar medan jag äter och sover 
 
 
 

Jag orkade inte blogga

haha fuskpublicerade gårdagens "30 dagar", bad ass.
 
Aja igår åkte vi skittidigt till Västerås för att hälsa på mormor och äta påskmat hemma hos kusinerna. Jag är fortfarande mätt. 
 
Gammal bild
 
Usch jag är helt förvirrad nu, älskar sommartid men hatar själva bytet. Får jag sova en timme mer eller mindre på morgonen? Skönt i alla fall att jag har lovet att ställa om mig på. 
 
Idag är sista inlämningsdag på en skrivartävling jag tänkte vara med på men nu fick jag värsta ångern. Man fick skriva en novell/krönika/debattartikel typ och jag har bara skrivit fritt. Plus att det fanns en ämneslista att välja från och min text stämmer knappt in på något av ämnena. Dessutom läste jag nyss att om man skulle vinna (allt eller småvinster) så blir det värsta prisutdelningen på SKOLAVSLUTNINGEN? Inte för att jag tror jag skulle vinna men usch vad hemskt. 
 
Alltså jag är inte en sådan person som tycker det är jobbigt att stå på scen men texten jag skrivit är så jävla personlig, det skulle nästan kännas som att ställa mig naken inför alla. Så nu vet jag inte alls om jag ska skriva klart den och skicka in. Ew kan ej bestämma mig
 
 

10 senaste låtarna på min spotifylista

 
1. Freak med Urban Cone
 
2. Dog Days are over med Florence + The Machine
 
3. Om du möter varg med Dektektivbyrån 
 
4. Home med Eward Sharpe & The Magnetic Zeros
 
5. Video Games med Lana Del Rey
 
6. Air av Johann Sebastian Bach
 
7. Midnight city med M83
 
8. The fear med Lily Allen
 
9.  This head I hold med Electric Guest
 
10. You've got the love med Florence + the Machine

En före och efterbild när jag fixar mitt hår

HAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAH HA HA 
 
 

Hej jag är på besök från år 2000

Hittade en gammal keps i hallen. Den är ascool och ser ut som en svamp. Den ska bli min följeslagare genom livet. Känner mig lite som tjejerna i top model säsong 1 och 2
 
Matchas med fördel tillsammans med flätor

Mot kungsberg!

 


Godnatt

Jag började skriva lite på kvällen och nu mår jag dåligt. Det angår något som ligger mig väldigt nära så jag började gråta, halvt för att det gör ont och halvt för att det var så skönt få ut det i ord. Så nu är jag helt slut och mår illa så ska lägga mig nu. Godnatt fina människor

Bild på vad jag senast köpte

Senast igår klagade jag på Bik Bok. Meeeen.

Jag har börjat hata min tuttar. Flera av mina klänningar är för tighta över brösten och jag fick gå upp en storlek när jag köpte denna endast därför. OCH MINA BOOBIES ÄR INTE ENS STORA? LÄGG AV


påsklov!

Ahhhhhh äntligen påsklov. Eller egentligen är jag inte i särskilt stort behov av lov just nu och hade nog hellre skjutit på det, men ändå. Fast sen har jag ju massa läxor också. Fy. Lets tänka postivt istället. 
 
Vi kan tänka på att VI FICK CA ASGOD KLADDKAKA MED GRÄDDE TILL EFTERRÄTT i skolan idag?!?!?!
 
Att jag fick slapp min tre timmar långa håltimme och fick sluta vid halv 12
 
Eller att jag äntligen blev klar med min parafras på bilden idag!
 
 
Erik, Sanna, Marie (bedådelse) och Julio

Vad som finns i min väska

Enligt vissa av mina vänner är jag den som verkligen har allt i min väska men sen vi fick våra dataväskor har jag inte lika mycket. Så det som brukar vara där är väl bara dator, extra strumpor eftersom jag jämt glömmer det till gympan, hörlurar och en tampong, typ. 
 
Istället väljer jag göra en lista på lustiga saker jag har hittat i min väsa utan att jag visste att de låg där:
 
8 par strumpor plus två ensamma (samtidigt)
 
Ett jättefult vitt skärp som jag aldrig använt
 
Två par alvedon plus en pollentablett i ett fack jag inte visste fanns (OBS jag tar ALDRIG Alvedon, och det var inte pollensäsong)
 
Ett par skjorts som jag inte använd på två månader
 
Ett tre veckor gammalt päron. I en vante.
 
 
 

Spanskalektion

Vi har spanskalektion. Gissa hur bra vi jobbar? 
 
Inte så bra, vi är endast 6 personer här varav en inte ens har spanska. Vi sjunger och dansar mest. Som det ska vara när det börjar bli vår. 

Min favoritårstid

Nästan en dum fråga. Visst kan man längta till julen under sommaren, men skillnaden är att man inte vill bort från värmen, så som man vill bort från kylan nu. Jag är så trött på först den evinnerliga hösten och nu vintern.
 
Jag vill ha sommar- värme, sommarnätter, sommarlov och frihet, vänner, bruna ben och solblekt hår, skrattande ansikten, bra musik, skjorts och klänningar, picknik och melon, kramar som svider i den rödbrända huden och att kunna dyka i havet och känna hur saltet bränner i ögonen och i skrapsåren på knäna.
 
Jag vill känna lukten av blommor och nyklippt gräs, lukten av dagg en tidigt morgon, lukten av grus som yr runt benen och jag vill känna hur den solvarma asfalten svalnar under mina barfota fötter
 
Jag vill ha sommar
 


 
 
 

Heltäckande täcke

Idag är det tisdag, två dagar kvar i skolan.

Vi kör en "Dagens Outfit" på det


Våffeldagen!

I flera månader har familjen Larsson-Zettergren levt ett liv utan våffeljärn. Låter omöjligt, eller hur? Det är nästan det.

Idag har jag klagat på samtliga familjemedlemmar och mamma och pappa har lovat att vi ska köpa ett men prioriterat annat istället.

Så vad gör man inte när man hittar vårt smörgåsjärn?